ach niezliczone kombinacje warzywno-owocowe. Nabiał spokojnie zastąpić można serkami tofu i serami z nerkowców. Te ostatnie, produkowane przez Wege Siostry są niesamowite!. Oferta obejmuje aż dziesięć smaków. Nabiał również można zastąpić mleczkami i śmietankami sojowymi, ryżowymi lub innymi. Kuchnia wegańska, to bogactwo smaków i pomysłów.
Ten kto spróbował wie najlepiej.
Bycie weganinem to świadoma rezygnacja z produktów pochodzenia odzwierzęcego. Czy jednak wymaga ona aż tak wielkich poświęceń, o jakich często się mówi? Niekoniecznie. A najlepiej wiedzą o tym osoby, które na co dzień wykorzystują przepisy wegańskie. Nie ma w nich mięsa, mleka, czy jajek. Ale jest za to mnóstwo wspaniałego smaku. Kuchnia wegańska jest zresztą niesamowicie aromatyczna i apetyczna. A same przepisy, podobnie, jak przepisy wegetariańskie, łatwe w przygotowaniu. Ten, kto spróbował, wie najlepiej.